De Shopify Sections menukaart van shopify ontwikkelaar Studio Wassink

Wat is het Sections A La Carte Concept:Interesse of vragen?
Neem direct contact op.

Introductie van Sections a la Carte

Introductie van Sections a la Carte

Deze nieuwe webshop zou je kunnen introduceren als: Een Shopify webshop voor ondernemers met een Shopify Webshop met digitale producten voor de Shopify webshop. Al sinds 2014 adviseer, ontwerp en ontwikkel ik webshops voor dit platform. Dit doe ik als zijnde Studio Wassink en mijn nieuwste uitbreiding is dit aanbod van digitale producten. Als zodanig ontstaan door een samensmelting van mijn jaren ervaring. Omdat jij precies dat wat je op het moment wilt/nodig acht kunt bestellen kwam ik op het idee van een Sections Menukaart en zodanig de projectnaam ‘Sections a la Carte’.


De insteek om dit ook als een werkende Shopify webshop op te zetten is een nogal praktische beslissing geweest. Naast het feit dat ik het platform al zo goed ken, Bewijst dit direct dat wat ik aanbied ook daadwerkelijk werkt zoals beschreven, je ziet ze immers al in volle werking. Het enige dat nu mist is het aantonen van de veelzijdigheid, daarvoor moet je inloggen in de shop zelf. Hopelijk kunnen de bijbehorende video’s op de productpagina’s dit voldoende aantonen.


Op het moment van schrijven zijn er 12 sections op de menukaart beschikbaar voor aankoop, maar op de achtergrond worden er al nieuwe sections opgezet en dat zal niet snel stoppen. Ik heb nog vele ideeën om het aanbod echt compleet te gaan maken en in de loop van de tijd zal ik ook nieuwe trends gaan ondersteunen hiermee.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.