Hoe werkt het

Het laten inbouwen van een section is zo simpel mogelijk opgezet om de kosten ook lager te houden voor u als koper. Op het moment dat u heeft afgerekend is de volgende stap dat toegang tot het Shopify theme wordt verleend. Deze toegang kan worden afgeschermd tot het theme gedeelte, tenzij u aangeeft dat er meer werkzaamheden zijn voor Studio Wassink om aan te pakken. Deze aanvraag wordt uitgevoerd met een officieel Shopify Partner account.

Wanneer u de toegang heeft goedgekeurd wordt het plaatsen ingepland. Dit gebeurd normaliter binnen enkele werkdagen. Ik maak eerst een backup van het bestaande theme lokaal op een eigen opslag zodat er een kopie staat op een veilige plaats en dupliceer het live theme om daarin te werken zonder dat je bezoekers dit zien gebeuren. Ik plaats de bestelde section(s) en deel deze alvast in met demo content. Als dit naar behoren werkt geef ik een seintje dat het gecontroleerd kan worden. Mocht er iets niet zoals afgesproken zijn, dan wordt dit hersteld.

Zodra alles naar wens is kunt u de juiste content invullen en daarna is het simpelweg enkel het theme waar in is gewerkt als actief in stellen. Vanaf dat moment is de webshop met de nieuwe section online voor de bezoekers.

Nadien aanpassen van de content

Op een enkele section na, waar dit ook is aangegeven, is de content 24/7 aan te passen in de Shopify Editor zonder dat er enige kennis van codering nodig is. Dit is juist de kracht van deze sections. Je kunt inloggen, naar het theme gaan en deze dan aanpassen naar wens. Je kunt ook een section op een andere plaats zetten of een 2e versie op bijv de product pagina.

Updates

De sections zullen mogelijk in de toekomst nog updates ontvangen. Als u een section heeft gekocht en er is inmiddels een update voor gekomen die u wel ziet zitten, neem dan even contact met mij op en dan zal deze tegen een gereduceerde prijs kunnen worden aangeschaft.

Nog vragen? Neem gerust contact op!