De Shopify Sections menukaart van shopify ontwikkelaar Studio Wassink

Wat is het Sections A La Carte Concept:Interesse of vragen?
Neem direct contact op.

Sections a la Carte en Translate & Adapt

Sections a la Carte en Translate & Adapt

Ik heb de nieuwe vertalingsapp van Shopify, Translate & Adapt, voor ondernemers die hun e-commerce ambities internationaal willen realiseren getest. Mijn originele blog hierover is hier te lezen, maar ik wil daar even een onderdeel uit pakken dat direct met Sections a la Carte te maken heeft. Tijdens mijn test merkte ik namelijk al snel iets op dat me geweldig beviel.

De content die in de sections van dit concept staat worden namelijk direct opgepakt door deze nieuwe app en zijn dus live te vertalen. Omdat ik werk met de officiële Shopify code, Liquid, wordt deze direct geïndexeerd en aangeboden als te vertalen content. Dat maakt deze sections meteen weer een stuk waardevoller voor iedereen die ook internationaal wilt ondernemen en denkt aan het inzetten van deze onderdelen.

Mocht je die aspiraties hebben, maar niet begrijpen hoe jij dit ook direct inzet, dan kun je me dit natuurlijk gewoon vragen zodat ik je kan voorzien van een uitleg waarmee jij direct aan de slag kunt.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.