De Shopify Sections menukaart van shopify ontwikkelaar Studio Wassink

Wat is het Sections A La Carte Concept:Interesse of vragen?
Neem direct contact op.

Jouw creativiteit is leidend

Jouw creativiteit is leidend

De Shopify sections van de menukaart barsten van de opties om de presentatie en content naar wens aan te passen. Zo goed als alle sections ondersteunen dit in de Shopify Editor zonder enige technische kennis. Dit is nu juist de insteek van het concept en daarom noem ik het ook ‘semi maatwerk’, maar dit punt is vaak wel lastig om goed over te brengen. Daarom hierbij even wat extra uitleg.

Omdat ik dezelfde sections meer dan eens zal verkopen vind ik het belangrijk dat jij de opties hebt om deze zodanig aan te passen dat het jouw stijl ondersteund. De aan te passen opties zullen wat verschillen per product, maar de insteek is dat jij zelf bepaald welke afbeeldingen, titels, teksten, kleuren en formaten er gebruikt worden. En vaak gaat het nog veel verder, waarbij jij de regie hebt over positioneren van elementen, rondingen, ruimten tussen elementen en nog meer. Zodoende is het dus goed mogelijk dat dezelfde Banner sections er 50x totaal verschillende uitziet, zodanig zelfs dat men niet eens doorheeft dat dit onderdeel vaker gebruikt wordt.

Een goed voorbeeld is de ‘Homepage Header’, deze kan op maar liefst 30 punten aangepast worden en ondersteund al de bovenstaande opties voor nog geen 400 euro.

Ik wil met mijn menukaart graag sections aanbieden die je kan beschrijven als ‘kwalitatief hoogstaand’. Dit zal ook blijken als het aankomt op de snelheid (dus de efficiëntie van de codering). En daarom zijn de prijzen dus ook relatief zeer laag, wanneer je deze opzet wenst als puur maatwerk zul en als snel 2,5 tot 4x zoveel betalen voor eenzelfde resultaat.

Uiteindelijk is het dus voornamelijk je eigen creativiteit die bepaalt hoeveel jij haalt uit de geboden opties binnen mijn aanbod. En heb je daar uiteindelijk veel moeite mee of er geen tijd voor, benader me dan gerust eens voor wat extra maatwerk hierin.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.